Dateverhaal date verhalen.jpg

Volg Dateverhaal op social media en blijf op de hoogte van de laatste date verhalen

  • Facebook dateverhaal date verhalen
  • Instagram dateverhaal date verhalen
DATE VERHALEN 

Date verhalen 

In de rubriek 'Date verhalen' vind je de blogs die ik schrijf over mijn meest opvallende date verhalen. Ik ben al een lange tijd vrijgezel en de afgelopen tijd heb ik dan ook behoorlijk wat grappige, leuke, bijzondere, gekke en vreselijke ik-wil-hier-weg dates meegemaakt. Als single dertiger maak ik de raarste dates mee, waardoor de ik de term dateleed ineens heel goed ben gaan begrijpen. Het vrijgezellen dateleven gaat niet altijd over rozen, dat is terug te lezen in mijn date verhalen. 

Voor de vrijgezellen onder ons: ben je soms wanhopig, datemoe of zie het daten even niet meer zitten? Ik hoop dat je bij het lezen van mijn date verhalen wat herkenning vindt. En weet dat je niet de enige bent die het dateleed ondergaat. Hoe een date ook verloopt, het eindigt altijd in een mooi verhaal. Een mooi dateverhaal. Ik wens je veel plezier bij het lezen van mijn date verhalen.

De blogs op Dateverhaal zijn ingedeeld in drie verschillende rubrieken: date verhalen, tips voor een leuke date en issues van een vrijgezel. Neem ook is een kijkje in de andere rubrieken. 

Dateverhaal date verhalen
Dateverhaal date verhalen
  • Facebook - Dateverhaal
  • Instagram - dateverhaal

© 2020 Dateverhaal.nl