Dateverhaal date verhalen loop ik achter

Volg Dateverhaal op social media en blijf op de hoogte van de laatste date verhalen

  • Facebook dateverhaal date verhalen
  • Instagram dateverhaal date verhalen
ISSUES VAN EEN VRIJGEZEL

Issues van een vrijgezel

In de rubriek 'Issues van een vrijgezel' vind je blogs over het leven van een vrijgezel. Want ook al heb ik vaak een date, en dus ook veel date verhalen, toch spoken er vragen door mijn hoofd.  Wie kent ze niet: de vragen die zo vaak worden gesteld aan een single of die je je als vrijgezel zelf afvraagt. “Hoe komt het dat je nog vrijgezel bent?” en “Ben je niet te kritisch?”. Ik ga opzoek naar het antwoord op dit soort vrijgezellen vragen. Voor de vrijgezellen onder ons: ik ben heel benieuwd of jullie de issues herkennen.

Om een aantal voorbeelden te geven van vrijgezellen issues: voel je je weleens alleen, heb je het idee dat je achterloopt als vrijgezel, heb je tijdens Corona last gehad van huidhonger en hoe komt het eigenlijk dat je nog vrijgezel bent? Ik, als single dertiger, heb deze vragen ook contant in mijn hoofd. In 'Issues van een vrijgezel' probeer ik een antwoord te vinden op deze vragen die elke vrijgezel wel een keer in zijn hoofd heeft. Heel veel plezier gewenst bij het lezen van de issues. Hebben jullie dezelfde issues als vrijgezel? Ik ben benieuwd!

De blogs op Dateverhaal zijn ingedeeld in drie verschillende rubrieken: date verhalen, tips voor een leuke date en issues van een vrijgezel. Neem ook is een kijkje in de andere rubrieken. 

Dateverhaal date verhalen
Dateverhaal date verhalen.jpg
  • Facebook - Dateverhaal
  • Instagram - dateverhaal

© 2020 Dateverhaal.nl