Over

Lieve lezers,

Welkom op Dateverhaal!

In juni 2020 ben ik (Juul) begonnen met de website Dateverhaal, waarin ik jullie vanaf het begin meeneem in mijn date verhalen. Ik schrijf mijn blogs met alle plezier en vind het heerlijk om mijn ervaringen met jullie te delen. Mijn gekste, leukste, spannendste en bijzondere date verhalen heb ik inmiddels met jullie gedeeld. Omdat ik de komende tijd vast nog wel meer zal gaan beleven, zal ik jullie ook zeker op de hoogte blijven houden van mijn meest opvallende dates.

 

In januari 2021 bedacht ik om Dateverhaal uit te breiden naar meer dan alleen mijn persoonlijke blogs. Omdat ik inmiddels al een tijd meega als vrijgezel en ik veel ervaringen heb opgedaan, geef ik je graag de leukste tips, de laatste nieuwtjes en originele (Coronaproof) date ideeën, waardoor jij het beste uit je date kunt halen. 

 

Mijn naam is Juul, nouja eigenlijk is dat niet helemaal waar. Juul is een pseudoniem waaronder ik schrijf. Omdat mijn verhalen soms nogal kwetsbaar en gevoelig zijn, schrijf ik liever onder een andere naam. De naam Juul heb ik gekozen, omdat deze goed bij mij past: Juul is een stoere en lieve naam voor een vrijgezel die opzoek is naar de liefde. Misschien zal ik jullie in de toekomst wel mijn gezicht laten zien, maar voor nu vind ik dat nog te spannend. 

 

Ik ben een nuchtere en vrolijke Rotterdamse van 31 lentes jong. Ik geniet volop van het leven. Ik houd van lekker eten, koffie en wijn. En om dat te compenseren doe ik regelmatig aan crossfit. Ik heb een druk en heel leuk leven met veel lieve vriendinnen en familie om mij heen. Voor mijn werk ben ik veel op reis en ook privé ga ik graag naar het buitenland op vakantie. 

Ik wens je heel veel plezier op de site van Dateverhaal. Hopelijk geeft het ook wat herkenning, want onthoud dat we als singles allemaal in hetzelfde schuitje zitten. 

 

Liefs Juul

  • Facebook - Dateverhaal
  • Instagram - dateverhaal

© 2020 Dateverhaal.nl