6 x Zo verras je je date met Valentijn

Yes! Je bent aan het daten en jullie hebben het leuk samen. Of je pas net aan het daten bent of elkaar na meerdere dates al wat beter hebt leren kennen, Valentijnsdag staat om de hoek en dat kan je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vind je het moeilijk om iets te verzinnen voor Valentijn? Ik geef je 7 tips, waarmee je hem/haar kan verrassen.


1. Verzorg een ontbijt op bed

Wat is het heerlijk om samen wakker te worden in bed en dan ook nog met een lekker ontbijtje erbij. Deze verrassing zal het sowieso goed doen bij je date. Maak een zelf een heerlijk ontbijt of blijf zelf ook lekker in bed liggen en laat iets bezorgen. Als je Googelt dan kom je bij tal van bezorgdiensten uit. Ik zeg, goed begin van de dag!


2. Boek een nachtje weg

Hoe leuk is het om je date te verassen met een nachtje weg. Al helemaal in deze tijd, waarbij je toch vaak bij elkaar thuis afspreekt. Boek een fijne hotelkamer of een knus huisje. Omdat alle horeca dicht is, zit een etentje er op dit moment helaas niet in. Neem daarom zelf lekkere hapjes en een flesje wijn mee. Geniet samen van een andere omgeving en maak als afsluiter een fijne ochtendwandeling.


3. Verras hem met een spannend lingeriesetje

Deze is natuurlijk voor de dames: verras hem met een spannend lingeriesetje. Zonder twijfel kan elke man deze verrassing waarderen. Verstop je setje onder je kleding of trek er alleen een jas overheen aan. Durf jij het aan om bij hem aan te bellen en hem te verrassen als je je jas opendoet? Te spannend toch, ik zeg doen!


4. Bestel een 3-gangen diner

Steun de lokale ondernemers en bestel een lekker diner voor thuis. Wil je echt uitpakken? Ga dan voor een 3-gangen diner. Extra leuk om te doen alsof jullie echt in een restaurant zitten, de tafel mooi te dekken en je chique te kleden.


5. Verras hem/haar met een sexy kaartspel

Ken je die kaartspelletjes met vragen, waarmee je elkaar beter leert kennen? Die kaarten heb je ook in een sexy variant. Voer de opdrachten op de kaartjes samen uit en binnen de kortste keren zal de temperatuur in de kamer behoorlijk stijgen. Geniet van een intieme avond samen.


6. Wees je eigen Valentijn

De laatste tip is speciaal voor alle singles onder ons die even niet aan het daten zijn. Ben je alleen met Valentijnsdag? Wees je eigen Valentijn en verwen jezelf! Koop een lekkere fles wijn, haal verse hapjes, zet een leuke film op. Doe wat jij het liefste doet en geniet! Oh, en check voor de zekerheid toch nog even je brievenbus.. je weet maar nooit. Misschien is dit wel jouw laatste Valentijnsdag als single ;)


  • Facebook - Dateverhaal
  • Instagram - dateverhaal

© 2020 Dateverhaal.nl