Daten in de herfst

We kunnen er niet meer omheen: de herfst is nu echt begonnen. Al dagenlang is het slecht weer en lijkt het niet te stoppen met regenen. Met slecht weer kan het soms best lastig zijn om een leuke en originele date te bedenken. Heb je wat inspiratie nodig? Ik zet een aantal tips voor je op een rijtje:


1. Ga naar het theater

Hoewel de Corona maatregelen weer steeds strenger worden en de theaters nog maar een bepaald aantal bezoekers mogen ontvangen, gaan er nog steeds een aantal (kleinschalige) voorstellingen door. Geniet van een leuke voorstelling in een rustige zaal. Zo heb je een gezellige avond en steun je tegelijkertijd de theatermakers die het in deze tijden heel lastig hebben.


2. Ga naar de trampoline hal

Heb je zin in een actieve date? Wat dacht je van de trampoline hal! Ondanks de Corona maatregelen zijn de trampoline hallen gewoon geopend. Met deze activiteit heb je gegarandeerd een gezellige date, waarbij je ook nog eens enorm kan lachen om elkaars valpartijen op de trampolines.


3. Ga (rol)schaatsen

Rolschaatsen is weer helemaal hip! Door heel het land zijn er verschillende banen geopend waar je overdag kan rolschaatsen. In de avonduren worden er vaak rolschaatsdisco's georganiseerd, waarbij de sfeer extra gezellig is.


Tegen het einde van de herfst gaan ook de schaatsbanen weer open. Hoe romantisch is het om samen te gaan schaatsen? Heb je moeite met je evenwicht, geef elkaar dan een een hand. Een win-win situatie als je je date wel ziet zitten ;)


4. Maak een lange strandwandeling

Hoe heerlijk is het om een lange strandwandeling te maken. Tussen de buien door langs de branding lopen, met de wind door je haren. Tijdens de wandeling zal de date veel relaxter voelen dan dat je tegenover elkaar aan een tafeltje zit. Is het heel koud buiten? Dan kan je na de lange wandeling samen opwarmen met een warme kop chocolademelk.


5. Ga naar een museum

Zin om iets cultureels te doen? Ga naar een museum. Een tijdje geleden ging ik voor het eerst op date naar een museum. Hoewel het museum zelf nogal tegenviel, hebben we wel enorm gelachen. Is de expositie wel interessant, dan hebben jullie gelijk genoeg aanknopingspunten om over te praten.


Heel veel plezier op date! Heb je zelf nog originele date tips? Stuur ze vooral door!


Liefs Juul

  • Facebook - Dateverhaal
  • Instagram - dateverhaal

© 2020 Dateverhaal.nl