Dateverhaal 2.0

Ik wil jullie meer bieden dan alleen mijn persoonlijke date verhalen. De komende tijd zal ik hard werken aan een nieuwe indeling van de site.

Het is een tijdje stil geweest op de blog van Dateverhaal. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik zat in een dilemma over wat ik wilde doen met mijn blogs. Ik heb jullie de afgelopen 9 maanden meegenomen in mijn date leven en mijn meest grappige, gekke en leuke date verhalen met jullie gedeeld. Hoewel ik het super leuk vind om mijn ervaringen met jullie te delen en ik de positieve reacties ontzettend waardeer, merk ik dat ik een andere kant op wil met Dateverhaal.

Ik wil jullie meer bieden dan alleen mijn persoonlijke date verhalen. En daarom zal ik de komende tijd hard werken aan een nieuwe indeling van de site. Hoe deze indeling eruit zal gaan zien, daar ben ik nog niet helemaal over uit. Ik denk aan een invulling met gastblogs, date ideeën en aankondiging van evenementen voor singles. Zie het als een soort platform voor singles (en iedereen die het leuk vindt om te lezen natuurlijk).


Jullie mening is belangrijk! Dus heb jij een leuk idee voor Dateverhaal of heb je zelf een grappig, leuk of gek date verhaal? Laat het mij weten door een comment achter te laten of een mailtje te sturen naar dateverhaal@outlook.com Ik ben benieuwd naar jullie input.

Stay tuned voor Dateverhaal 2.0! Liefs Juul

0 reacties
  • Facebook - Dateverhaal
  • Instagram - dateverhaal

© 2020 Dateverhaal.nl