Dateverhaal date verhalen.jpg

Volg Dateverhaal op social media en blijf op de hoogte van de laatste date verhalen

  • Facebook dateverhaal date verhalen
  • Instagram dateverhaal date verhalen
  • Juul

Level40.nl

In de categorie 'Vrienden van Juul', stel ik singles aan je voor die net als ik over hun (date)verhalen bloggen. Linda van Level40 is een single blogster met een super leuke en vlotte schrijfstijl. In onderstaand stukje stelt zij zichzelf voor:

Tinder Granny speaking!

Daar zit je dan, al 4 jaar single en inmiddels de 40 gepasseerd. Dan ben je ook nog eens moeder. Ik hoor je al denken uch boring! Maar nee, ik ben alles behalve boring.


Een match was zo gemaakt op een dating app. Blond haar, blauwe ogen, een sprankelende uitstraling, een goed lijf en daarbovenop nog een flinke dosis humor. Wat wil je nou nog meer?

Mijn allereerste Tinderdate pffffff daar had ik wel een crush op hoor. Ik was zo groen als gras in de hele dating app scene . Maar deze man was gelijk fouter dan fout! Hij wist de juiste dingen te zeggen. Bleef de hele dag appen waardoor het leek alsof hij zo beschikbaar was. Hij woonde in het buitenland maar was voor zijn werk doordeweeks in Amsterdam. Na weken appen besloten we af te spreken op een terras in de stad. Wil je mijn hotelkamer zien? Vroeg hij na 2 biertjes...


Na die ene avond bleven we contact houden. Het festivalseizoen stond voor de deur en toevallig zouden we naar hetzelfde festival toe gaan dat ene weekend. Ik werd voorgesteld aan zijn vrienden, we dansen wat en even later kwam er een ander meisje bij. Op een gegeven moment werd duidelijk dat dit meisje ook van een dating app was waar hij mee had afgesproken. Het drong allemaal niet zo tot mij door totdat hij met ons allebei tegelijk begon te dansen en nogal sensueel over ons allebei begon te wrijven met zijn handen. Ik verstijfde op dat moment want het kwartje viel, FUCK ik was niet de enige... Ik draaide me om naar hem toe, zei gedag en ben weg gegaan... Later appte hij nog, waar ben je ik mis je we hebben zo lekker gedanst... zucht...


In de afgelopen 4 jaar heb ik heel wat meegemaakt. Leuke momenten, spannende momenten, teleurstellende momenten, leer momenten en er zijn vriendschappen ontstaan. Vriendschappen hoor ik je denken? Ja, die eerste date waar ik het net over had, vreemd genoeg zijn we vrienden geworden. Er bleek dus wel iets te zijn tussen ons. We hebben een bepaalde klik. Een klik die ik met een stuk of 3 mannen heb opgedaan de afgelopen 4 jaar. Het is gek en ook wel erg verwarrend. Zeker als je wil uitzoeken wat die klik nou precies is. Geen relatie maar te leuk om het contact te verbreken. Ja dan kom je in de "friendzone".


Een relatie ga ik niet vinden op Tinder, daar ben ik inmiddels wel achter. Ik zeg de dating app wereld dan ook goodbye! Mijn eerste en mijn laatste match zijn allebei vrienden geworden. Mooie afsluiter van mijn 4 jaar lange Tinder avonturen...


Ben je single en vind je het eng om op een dating app te gaan? Doe het gewoon! De ervaringen zijn leuk en je ontmoet er mensen die je hoogstwaarschijnlijk anders nooit tegen zou komen. Je zal leuke ervaringen hebben en minder leuke maar hey, Thats life!

Benieuwd naar de verhalen van Linda? Ga naar haar blog: www.level40.nl

Recente blogposts

Alles weergeven

De rubrieken van Dateverhaal

De dateverhalen en blogs van Dateverhaal zijn voor het gemak ingedeeld in drie verschillende rubrieken: 'date verhalen', 'tips voor een leuke date' en 'issues van een vrijgezel'.

In de rubriek 'Date verhalen' schrijf ik blogs over mijn meest opvallende date verhalen. Als single dertiger maak ik de raarste dates mee, waardoor de ik de term dateleed ineens heel goed ben gaan begrijpen. Het vrijgezellen dateleven gaat niet altijd over rozen, dat is terug te lezen in mijn date verhalen. Voor de vrijgezellen onder ons: weet dat je niet de enige bent die het dateleed ondergaat. Hoe een date ook verloopt, het eindigt altijd in een mooi verhaal. Een mooi dateverhaal. 

 

In 'Tips voor een leuke date' vind je blogs met tips om het beste uit je dates te halen. Soms loop je vast bij het bedenken van een originele date. Vaak kom je als eerste date toch weer uit op dat drankje op het terras of in de kroeg. Ik geef je graag inspiratie om leuke date ideeën op te doen en dateleed te voorkomen. Wie weet heb jij na deze tips een mooi dateverhaal om op terug te kijken. 

 

In 'Issues van een vrijgezel' vind je blogs over mijn leven als vrijgezel. Want ook al heb ik vaak een date, en dus ook veel date verhalen, toch spoken er vragen door mijn hoofd.  Wie kent ze niet: de vragen die zo vaak worden gesteld aan een single of die je je als vrijgezel zelf afvraagt. “Hoe komt het dat je nog vrijgezel bent?” en “Ben je niet te kritisch?”. Ik ga opzoek naar het antwoord op dit soort vrijgezellen vragen. 

Ik wens je veel plezier bij het lezen van mijn blogs en date verhalen. 

Liefs Juul 

Dateverhaal date verhalen.jpg
Dateverhaal date verhalen
Dateverhaal date verhalen
  • Facebook - Dateverhaal
  • Instagram - dateverhaal

© 2020 Dateverhaal.nl