Tijd om mijzelf voor te stellen


Lieve lezers,

Mijn website Dateverhaal.nl staat nu ongeveer twee weken online en ik vind het tijd om mijzelf wat beter voor te stellen. Mijn naam is dus Juul, nouja eigenlijk is dat niet helemaal waar. Juul is een pseudoniem waaronder ik schrijf. Omdat mijn verhalen soms nogal kwetsbaar en gevoelig zijn, schrijf ik liever onder een andere naam. De naam Juul heb ik gekozen, omdat deze goed bij mij past: Juul is een stoere en lieve naam voor een vrijgezel die opzoek is naar de liefde. Misschien zal ik jullie in de toekomst wel mijn gezicht laten zien, maar voor nu vind ik dat nog te spannend.

Ik ben een nuchtere en vrolijke Rotterdamse van 31 lentes jong. Ik geniet volop van het leven. Ik houd van lekker eten, koffie en wijn. Ik heb een druk en heel leuk leven met veel lieve vriendinnen en familie om mij heen. Voor mijn werk ben ik veel op reis en ook privé ga ik graag naar het buitenland op vakantie.


Al een (veel te) lange tijd ben ik vrijgezel. In de afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat dates gehad. Ik heb de tel niet bijgehouden, maar ik heb de meest uiteenlopende dateverhalen. Mijn vriendinnen vragen vaak naar mijn dates en ik vertel ze altijd met plezier over mijn date ervaringen. In geuren en kleuren komen alle details van de eerste afspraakjes voorbij. De afgelopen tijd heb ik behoorlijk wat grappige, leuke, bijzondere, gekke en vreselijke ik-wil-hier-weg dates meegemaakt. Hoe een date ook verloopt, het eindigt altijd in een mooi verhaal. Een mooi dateverhaal.

Omdat ik deze dateverhalen graag met jullie wil delen en ik het heerlijk vind om ze op te schrijven, heb ik het idee bedacht om Dateverhaal op te zetten. Zo deelde ik twee weken geleden mijn eerste dateverhaal met jullie en deze werd geweldig ontvangen. Voordat ik het wist had ik al honderden lezers op mijn pagina en kreeg ik de leukste reacties, zowel van mannen als vrouwen. Dit doet mij heel goed en het geeft mij weer motivatie om verder te schrijven. En natuurlijk verder te daten, want zonder nieuwe dates geen nieuwe verhalen. Graag neem ik je mee in mijn zoektocht naar de liefde. Ooit hoop ik natuurlijk een dateverhaal te schrijven met een happy end!

De rubriek ‘Issues van een vrijgezel’ heb ik vandaag in het leven geroepen. In deze rubriek zal ik blogs plaatsen over het leven van een vrijgezel. Want wie kent ze niet: de vragen die zo vaak worden gesteld. “Hoe komt het dat je nog vrijgezel bent?” en “Ben je niet te kritisch?”. Ik ga opzoek naar het antwoord op dit soort vragen. Voor de vrijgezellen onder ons: ik ben heel benieuwd of jullie de issues herkennen.

Liefs Juul


Wil je op de hoogte blijven van nieuwe date verhalen? Volg Dateverhaal op Instagram!

https://www.instagram.com/dateverhaal/

0 reacties
  • Facebook - Dateverhaal
  • Instagram - dateverhaal

© 2020 Dateverhaal.nl